Holiday-on-curacao.com

Vind uw droomvilla
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Gasten

ALGEMENE VOORWAARDEN 

Met het gebruik van de internetsite holiday-on-curacao ( verder "website" genoemd ) verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden ( verder "voorwaarden" genoemd ) . Indien u niet akkoord kunt gaan met deze voorwaarden, is het niet toegestaan de website te bezoeken of anderszins te gebruiken.


Het samenstellen van de site holiday-on-curacao werd met de grootste zorgvuldigheid gedaan. holiday-on-curacao neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de haar beschikbaar gestelde informatie en is niet verantwoordelijk voor welke vorm van schade dan ook. De informatie die verstrekt wordt over de woningen is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de woning. Tevens is holiday-on-curacao niet verantwoordelijk voor fouten in de beschikbaarheids informatie. De beschikbaarheid van de woningen wordt door de eigenaar zelf bijgehouden. Eventuele schadevergoedingen zijn uitsluitend op de eigenaar van de woning te verhalen.

holiday-on-curacao heeft het recht om informatie en/of afbeeldingen te veranderen en/of te verwijderen.

Onder bepaalde omstandigheden kan door technische problemen van het internet of door problemen bij holiday-on-curacao de site tijdelijk niet bereikbaar zijn. In dat geval zullen wij er alles aan doen om de problemen op te lossen zover dit voor ons mogelijk is. Wij maken u er uitdrukkelijk op attent dat wij een ononderbroken toegang tot onze site niet kunnen garanderen. holiday-on-curacao neemt geen enkele verantwoording voor schade die is ontstaan door het gebruik van de website en/of voor schade ontstaan voor, tijdens of na het gebruik van de verhuurbemiddeling.

De internetsite van holiday-on-curacao is als verzamelwerk en/of databank auteursrechtelijk beschermt net als alle inhoud ( waaronder teksten, foto's , landkaarten etc.) auteursrechtelijk beschermt is. Alle teksten, foto's en ander materiaal op de website zijn uitsluitend bedoelt voor persoonlijk gebruik. Alle informatie op de website is auteursrechtelijk beschermt. Het kopiëren of opslaan van de inhoud van de website voor anders dan persoonlijk gebruik is zonder schriftelijke toestemming van holiday-on-curacao of van de auteur uitdrukkelijk verboden.

U gaat ermee akkoord dat de informatie die deze website weergeeft en die u invult niet vertrouwelijk is en dat deze door derden gelezen en/of gebruikt kan worden.

Onze werkzaamheden zijn die van een onafhankelijke dienstverlener. Door de voorwaarden van de website is er geen sprake van een agentuur, partnerschap, joint-venture of betrekking in de vorm van werkgever-werknemer als wel franchisenemer-franchisegever beoogt en zal ook niet als zodanig begrepen moeten worden. Indien u er geen prijs meer op stelt dat wij uw accommodatie op onze website vermelden zo kunt u ons dat per e-mail kenbaar maken. Wij zullen uw accommodatie direct na ontvangst van de e-mail verwijderen. Alle diensten en gebruikersrechten van deze overeenkomst zijn gedeponeerd op Curaçao, Willemstad, N.A. en/of worden op Curaçao verkocht. U verklaart akkoord te zijn dat , bij een eventuele rechtsgang tussen u en ons het Nederlandse recht van toepassing zal zijn.