Holiday-on-curacao.com

Vind uw droomvilla
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Gasten

OP CURAÇAO VINDT U VELE SHOPPING CENTRA’S, MET EEN GROOT AANBOD IN DIVERSE WINKELS, WAARIN U IN AL UW WINKEL BEHOEFTES RUIMSCHOOTS WORDT VOORZIEN. HET HOEFT U TIJDENS UW VAKANTIE AAN NIETS TE ONTBREKEN!

niederländische Antillen

PUNDA, FLOATING MARKET, OTROBANDA & RIFFORT

Bezoek de historische binnenstad, met haar prachtig velgekleurde gebouwen, een grote verscheidenheid aan winkels, waar de cruiseschepen midden in het centrum aanleggen en vergeet vooral niet de drijvende markt te bezoeken! Punda is het oudste winkelgebied van Willemstad met veel winkels gunstig gelegen op één lokatie. In Otrobanda vindt u winkels aan de Breedestraat, Brionplein en in het gerestaureerde Rif Fort, welke het Rif Fort Village herbergt. Vanuit hier geniet u van het meest spectaculaire uitzicht op Punda en de Caribische Zee!

Leben auf Curaçao

SALIÑA, MAMBO BEACH BOULEVARD BLVD & PAPAGAYO BEACH PLAZA

In Saliña Shopping Area, vindt u een aanbod in elektronica, eye-wear, sieraden, badmode, sportkleding, lingerie, of zelfs home decoration, te veel om op te noemen. Bij Mambo Beach Boulevard en Papagayo Beach Plaza moedwillig bereidt u zich goed voor op een ontspannend dagje aan het strand! Een nieuwe bikini of coolere flip-flops, misschien is uw snorkelset aan vernieuwing toe of de factor 30 is op... Hier bent u op de juiste plek!

Curaçao Badespass

PROMENADE, BLOEMPOT & ZUIKERTUIN MALL

In Promenade Shopping Center, Bloempot Shopping Center en Zuikertuintje winkelcentrum vindt u een breed winkelscala, zoals kleding winkels, kappers, opticiens, juweliers, een boekhandel, een bruids winkel, een wijnwinkel, schoenenwinkels, kid's kleding, lingerie, haute couture, een bank filiaal en een must-see Art Gallery. En als hier je winkelhonger nog niet is gestild, is er ook SAMBIL SHOPPING MALL. Het grote grootste winkelcentrum op Curaçao met meer dan 90 verschillende winkels onder één dak. 

 
INKOPEN on CURAÇAO