Holiday-on-curacao.com

Vind uw droomvilla
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Gasten
VAKANTIE APPARTEMENTEN EN VAKANTIEHUIZEN OP CURAÇAO, DE VERBORGEN SCHAT VAN DE CARAÏBEN!
Curaçao biedt u sensationele duikspots, Caribische stranden, sportieve belevenissen, een levendig nachtleven en een warme en gastvrije cultuur! Curaçao staat garant voor een onvergetelijke vakantie!
niederländische Antillen

KRISTALHELDER WATER, ZON, PALMEN EN EXOTISCHE FLAIR

Kristalhelder water, kraakhelder blauwe luchten, witte zandstranden en de verkoelende schaduw onder de palmbomen... Dit hoeft geen droom te zijn, dit eiland bestaat echt; Curaçao! Goedweergarantie plus de altijd vrolijke eilandbevolking maken deze vakantiebestemming onvergetelijk. 

Leben auf Curacao

EEN STAD OM VERLIEFD OP TE WORDEN

Willemstad is de gezellige hoofdstad van Curaçao met een prachtige oude binnenstad om verliefd op te worden. Deze werd in 1997 tot Wereld Erfgoed verklaard door de UNESCO. Vooral de havenkade met de velgekleurde koloniale huizen is een populaire lokatie om foto's te maken. De haveningang scheidt de twee delen van de stad Otrobanda en Punda.

Curaçao Badespass

RELAXEN OP EEN PARADIJSELIJK EILAND

Niet alleen voor kultuurgeïnteresseerden, maar ook voor de dromers,  recreanten en gezinnen heft Curaçao veel te bieden. Bijvoorbeeld de prachtige en kindvriendelijke stranden. Sommige zijn voorzien van zwembaden, trampolines en speelplaatsen. Heerlijk zwemmen, snorkelen en duiken, misschien zelfs met dolfijnen.

HOLIDAY on CURAÇAO